First Blood Nasıl İndirilir – Hızlı Giriş – Altın Kazan

yorumsuz
2.308
First Blood Nasıl İndirilir – Hızlı Giriş – Altın Kazan

First Blood: Er Meydanı oyunu indir, internet tarayıcınız üzerinden online olarak oynanan 3D FPS tarzı ücretsiz savaş oyunudur. Oyuna eskisi gibi hızlı giriş yaparak hileli altın nasıl kazanılır yöntemlerini anlatacağım. Efsane oyunlardan birisi olan Counter Strike benzeri oyun olarak karşımıza çıkmaktadır.

Oasis Games tarafından geliştirilen oyun tamamen Türkçe dil desteğiyle oynanabilmektedir. Aksiyonun eksik olmadığı oyunda düşmanlarımıza karşı bolca mermi harcayarak savaşıyoruz. 2 farklı takıma ayrılarak oynadığımız oyunda farklı oyun modlarını da içerisinde bulabilirsiniz. Online FPS oyunlarından farklı olarak oyun, tamamen internet tarayıcısı üzerinden oynanmaktadır. Mükemmel derecede tarayıcı ile uyumu ve sunmuş olduğu optimizasyonu ile iyi bir oynanış sunmaktadır.

First Blood Er Meydanı oyununda, gerçekci birden fazla silah seçenekleri ve haritalarda dilediğiniz bölümde çatışabiliyorsunuz. Oyuna hızlı giriş yapabilmeniz için aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirin. Silah ve harita seçeneklerinin zenginliği ile Counter Strike‘tan alınma bölümler ve oynanış olduğu için oyunu oynamakta yabancılık çekmeyeceksiniz. Bölümlerde çöl, karargah, istasyon, depo ve birçok farklı temalar içeren bölümler mevcuttur.

Ekip oyununu ve online FPS türü oynamayı seviyorsanız mutlaka indirmenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle tarayıcı tabanlı oynanabildiği için sunmuş oldu grafik özellikler ve oyun performansı ile daha eğlenceli bir yapıya bürünmektedir. Oyun içerisinde altın kazanmak için çokca adam öldürmeniz ve oyun için ekipman satın alacağınız vakit bu altınları kullanabiliyorsunuz. Hemen oynamaya başlamak için indir ve “Hemen Kaydol” tuşuna basarak kullanıcı hesabı oluşturarak oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunu indirmek için tıklayın: First Blood

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 9 Şubat 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın