Fortnite Oyun Özellikleri

yorumsuz
2.031
Fortnite Oyun Özellikleri

Bir çeşit aksiyon oyunu olan Fortnite, oyun programı seçenekleri arasında en popüler olanlardan biridir. Bir bilgisayar oyunu olan Fortnite temel olarak düşmanlardan kaçma amacına dayanmaktadır. Sabahları her şey yolunda olan şehirde tek amaç, şehre çeki düzen vermekken; geceleri ortaya çıkan düşmanlardan kaçmak zorunda kalınmaktadır. Hayatta kalmak oyun karakterlerinin asıl amacıdır.

Fortnite Nedir?

Çizimleri ve renkleri ile bilgisayar dünyasına farklı bir oyun olarak giren Fortnite bir oyun programı olarak oldukça kapsamlıdır. Çevrede bulunan malzemeleri kırıp dökerek yeni merdivenler, duvarlar inşa etme görevi olan kahramanın aynı zamanda oyunun verdiği hedefe ulaşması gerekmektedir.

Kendi oluşturduğu kaleyi savunması gereken karakter aynı zamanda silah ve benzeri donanımlara sahip olmaktadır.

Başlangıç anından 4 saate kadar pek fazla zorlayıcı olmayan oyun daha sonra istenilen zorluk derecesine ulaşabilmektedir.

Fortnite Özellikleri

Fortnite Battle Royale işletim sistemi olarak Windows 7 uyumlu bir oyundur. 4 GB ram alanına ihtiyaç duyulan oyunu indirdikten sonra karakterinizi oluşturarak doğrudan oyuna başlayabilmeniz mümkündür. Bir süre oyun hakkında detaylı bilgi elde edebileceğiniz yardım basamakları vardır.

Oyunda hızlanma ve ilerleme konusunda aksaklıklar olduğu dile getirilse de hızlı erişim avantajının bulunması tercih edilirliğini arttırmaktadır. Kurulumu kadar oynaması da oldukça basit bir oyundur. Bu nedenle dünya genelinde pek çok bilgisayar oyunu arasında en popüler olanlardan biri kabul edilmektedir. Hem oyunun kalitesi hem de hızı tercih edilme nedenleri arasında yer almaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın