Lfs Live for Speed Nasıl İndirilir

yorumsuz
2.390
Lfs Live for Speed Nasıl İndirilir

Lfs Live for Speed, oyunu indirme ve kurulumu nasıl yapılır. Windows bilgisayarda oynayabileceğiniz yarış oyunudur. LFS şahin yaması ve diğer LFS araba yamaları ile oyun daha eğlenceli yarış simülasyonuna dönüşüyor.

Lfs Live for Speed Nasıl İndirilir Kurulumsuz

Gerçekci araba yarış simülasyonu oyunu Lfs Live for Speed, en popüler oynanan yarış oyunları arasında yer almaktadır. Oyunculara yarış yaparken herhangi bir sürüş yardımı olmaksızın klavye veya direksiyon konsollarıyla oynanabiliyor. Oyundan daha çok zevk almak istiyorsanız mutlaka direksiyon konsollarında oynamanızı tavsiye ediyoruz.

Ciddi bir yarış simülasyonu olan ve bu oyunu klavyede oynayarak oyunun verdiği zevki düşürmenizi istemeyiz. Özellikle online (çevirimiçi) oynarken yapacağınız zorlu yarışların adaptasyonunu klavye mahvediyor. Oyunu online oynamanın dışında yapay zekaya karşı tek kişilikte oynayabiliyorsunuz. Ancak Live for Speed ile diğer yarış oyunu severlere karşı oynamak daha zevkli ve heyecanlı olduğunu aşikar.

Lfs Live for Speed Nasıl Oynanır

LFS’de birçok araba, yarış pistleri, sürücü karakterleri, yarış kıyafetleri, lüks arabalar ve daha fazlası yarış simülasyonunda yerini almış durumda. Lfs Live for Speed oyununda en güzel ve dikkat çeken unsur ise tamamıyla gerçekci bir yarışta olduğunuz hissiyatını oyunculara vermesidir. Yarış esnasında araç bakımı, lastik değişimi ve benzi alma gibi unsurlarda boy göstermektedir.

Oyunun deneme sürümü olsada 3 farklı araba ve pistlerde yarışıyoruz. Oyunu beğendiğiniz taktirde lisans anahtarını satın alarak tam sürümünü yükleyebilirsiniz. lfs indir

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 25 Kasım 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın