Point Blank Oyunu Nasıl Oynanır

yorumsuz
1.805
Point Blank Oyunu Nasıl Oynanır

Point Blank indir, 2018 ve tamamen Türkçe versiyonu ile online savaş ve nişancılık oyunu. Aksiyonun yüksek, heyecanlı ve multiplayer modunu açarak internet üzerinden online olarak oynayabileceğiniz ücretsiz FPS oyunudur. Savaş ve aksiyon sahnelerindeki gerçekliğiyle oyuncuların beğenisi topluyor.

Point Blank Oyunu Nasıl Oynanır

Nfinity Games tarafından geliştirilen ve tamamen Türkçe olarak oynayabileceğiniz aksiyon savaş oyunu. FPS tarzı oyun severlerini büyük bir merakla beklediği sesleri ve oyun senaryosuyla dikkat çekmeyi başarmıştır. Point Blank oyunu menüleri ve oyun sisteminin tamamıyla Türkçe olması oyunun senaryo hikayesi daha iyi anlamamız konusunda yardımcı oluyor. Oyun MMOFPS türü oyunları arasında Türkiye’de yayında olan en iyi oyunlar arasında gösterilmektedir.

Point Blank Nasıl İndirilir

Point Blank oyununu bağlantıya tıklayarak ücretsiz indir yaparak pc bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İndirme işlemi bittikten sonra oyunun Facebook ve Twitter sayfasından takip etmenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü kullanıcılarına önceden bilgi vermeden oyun severleri çevirimiçi oyunda tutmayı başarıyor. Point Blank oyunu Counter Strike benzeri bir oyun olmuş olsada gerçekliği, ses efektleri ve görüntü kalitesiyle harika bir oyun olmayı başarıyor.

Point Blank Oyunu Kurulumu

Windows işletim sistemlerinde Point Blank oyununu oynamak isteyen oyun severleri mutlaka Service Pack 1 versiyonunun güncellemeleri gerekiyor. Windows güncellemelerinden dolayı oyuna online olarak girmenizde pürüzler meydana gelebilir. Bu yüzde sorun yaşayan oyuncular Windows Service Pack 1 güncellemesini kaldırmaları gerekiyor. www.indirson.com/point-blank/ bağlantısını ziyaret ederek ücretsiz download edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 2 Şubat 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın