Samsung 2 TB Taşınabilir SSD Diski

yorumsuz
1.709
Samsung 2 TB Taşınabilir SSD Diski

Samsung teknoloji firması Harddisk’lerin yerini alacak dev 2 TB hafıza alanına sahip olan SSD diskleri geliştirdi. Bu diskler Harddisk’lere oranla daha hızlı işlem yapabilmektedir.

Samsung 2 TB SSD Disklerin Özellikleri

SSD teknolojisi çok hızlı işlem yapan ve oldukça küçük boyuta sahip az yer kaplayan disktir. Sisteminin açılıp kapanması, oyun bekleme süresi, dosya kopyalama işlemi ve diğer tüm işlemler en hızlı şekilde gerçekleştiriliyor. Eskiden çok büyük fiyatlarla satışa çıkarılan ürün şimdi düşük fiyatlarla satılması sebebiyle az bir ücretle rağbet görmektedir. İnce ve şık tasarımı ve 2 TB gibi yüksek hafıza depolama alanına sahip olması kısa zamanda alıcıların dikkatini çekmektedir.

Samsung 2 TB Taşınabilir SSD Diski “Samsung Portable SSD T3” ismiyle anılıyor olup diğer Harddisklere nazaran daha ince tasarıma sahiptir. SSD T3 2 metre yukarıdan aşağıya düştüğünde herhangi bir veri kaybına veya kırılmaya neden olmuyor. Veri depolarkan oldukça hızlı olup 450 MBps aktarım hızı gerçekleştiriyor ve USB 3.1 bağlantıyı desteklemektedir.

Samsung T3 2 TB Fiyatı Ne Kadar?

2 TB’lık depolama diskinin fiyatı resmi olarak açıklanmasa da 1 TB’lık depolama cihazı yaklaşık 600 Dolar civarında satıldığı belirtilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 4 Mayıs 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın