Samsung 2016 Akıllı Çöp Tenekesi

yorumsuz
1.593
Samsung 2016 Akıllı Çöp Tenekesi

Teknoloji devi samsung akıllı mobil cihazları üretiminin yanı sıra farklı icaatlarıyla da teknoloji gündeminden düşmüyor. Fransız bir şirketin üretimini geliştirdiği teknoloji piyasasına bomba gibi düşen yeni çöp icaadıyla kısa zamanda çok sayıda ülkenin sipariş verdiği bir üretimdir.

Samsung Akıllı Çöp Tenekesi Nasıl Çalışıyor

Geçtiğimiz zaman içerisinde Samsung firmasının geliştirmiş olduğu buzdolabi sesleri kısılmadan hemen yeni bir üretimle teknoloji gündemine oturmuştur. Samsung 2016 Akıllı çöp tenekesi ile çöplerin doluluk oranına göre merkezin toplamaya çıkması bölgedeki çöplerin daha kolay bir şekilde toplanmasını sağlıyor.

Ülkenin belediye binalarına çöp kovası dolduğunda haber verip çöp toplama araçlarının ilk olarak çöpü nerden toplayacağı hakkında detaylı bilgi veriyor. Bu sayede boş çöp kovalarını kontrol etmek yerine ilk olarak dolu çöplerin toplanmasında bilgi veren uygulama ile çöp araçlarının yakıt tasarrufu ve çevre temizliğinde önemli rol oynacaktır.

Barselona ülkesi bu akıllı çöp kovası projesinin doğru bulmuş 200 adet çöp kovası siparişi vererek çevrenin temizliğine ne kadar önem gösterdiğini bu siparişiyle bildirmiş bulunmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 2 Mayıs 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın