SlimDrivers Driver Güncelleme Programı

yorumsuz
1.835
SlimDrivers Driver Güncelleme Programı

SlimDrivers, Windows bilgisayarda sürücüleri tek seferde güncellemenizi kolaylaştıran ücretsiz driver güncelleme programıdır. Bilgisayar performansından maksimum hız alabilmek adına yapılan güncellemeler bilgisayarımız için oldukça önem arz etmektedir. Sürücü (driver) güncelleme esnasında işlemlerinizi hızlandıran ve kesin çözümler sunan en iyi sürücü güncelleme programıdır.

SlimDrivers Ne İşe Yarar

Bilgisayarımızın donanım özellikleriyle uyumlu olan driver (sürücü) programlarının en güncel sürümlerini indirip yükleme işlemi yapmaktadır. Bilgisayar driver dosyalarının en son güncellemelere sahip olup olmadığını denetler ve varsa yeni sürümü güncelleme yapar. Bilgisayar ile uyumlu driver dosyalarını ararken bulmakta güçlük çektiğiniz vakitlerde SlimDrivers driver güncelleme programı işleminizi hızlandıracak ve mümkün olduğunca kolaylaştıracaktır. Eğer bir bilgisayarın driver programları son sürüm değilse PC sistemi özellikle oyunlarda tam performans gösteremez. Oyun severlerin mutlaka ekran kartlarının güncel driver programlarını indirip yüklemesi daha kaliteli grafik ekranında oyunlar oynamanıza yardımcı olacaktır.

SlimDrivers Programı Nasıl Kullanılır

Kurulumu tamamladıktan sonra “Start Scan” butonuna tıklayarak bilgisayarımızın driver (sürücü) dosyaları üzerinde tarama yapar ve güncelleme yapılması gereken sürücüleri belirler. Uzun sürmeyen sürücü güncelleme taraması sonrasında sürücülerin genel durumları hakkında size rapor sunar. Ekran çıkan güncelleme isteyen driver dosya listesinden dilediğiniz driver sürücüsünü güncelleyebilirsiniz. SlimDrivers bilgisayarın driver programlarını güncelledikten sonra daha öncesinde meydana gelen bilgisayar hatalarını çözümler ve daha iyi performans aktivitesi göstermek için tüm sınırları zorlar.

Ücretsiz driver (sürücü) güncelleme programını indirmek için tıklayın! SlimDrivers

SlimDrivers Program Özellikleri

  • Driver güncelleme kontrolü
  • Var olan dosyaları yedekler ve sorun meydana geldiğinde geri yükleme seçeneği
  • Türkçe dil desteği
  • SlimDrivers tüm programların güncel olup olmadıklarını denetler
  • Ücretsiz
  • Kolay kullanımı ve başarılı tarama sistemi
Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 13 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın