Sony Playstation VR Fiyatı ve Özellikleri

yorumsuz
1.613
Sony Playstation VR Fiyatı ve Özellikleri

Sony 2016 oyun konsolunun birçok oyun sever tarafından ne zaman çıkacağı ve fiyatının ne kadar olacağı merakla beklenmektedir. Sony’nin sanal oyun konsolu ve gözlüğünün hangi tarihte piyasayı çıkacağı ve satış fiyatı sonunda netlik kazanmış bulunmaktadır.

Sony Playstation VR  Ne Zaman Çıkacak?

IFA fuarın’da geride bıraktığımız haftalarda oyun severlere tanıtılan oyun konsolu ve sana gerçeklik gözlüğü Amerika’nın San Fransisco şehrinde düzenlenecek teknoloji etkiliğinde 15 Mart 2016 tarihinde tanıtımı gerçekleştirilmiştir. Sony’nin sanal gerçeklik gözlüğü Oculu Rift ve HTC vive gibi ünlü gözlük markalarına taş çıkartacak bir gözlük yapısıdadır. Yeni Sony Playstation VR Fiyatı ve Özellikleri ile 100’den fazla oyun desteği ile oyun severleriyle buluşacaktır.

Sony Gözlüğü ve Oyun Konsolu Satış Fiyatı Ne Kadar?

Playstation VR satış fiyatı ve gözlüğünün satış fiyatı hakkında detaylı açıklamalara yer verilmesede teknoloji gündeminde yer alan bilgilere göre 500 Euro gibi bir fiyatla satışa sunulacağı beklenmektedir. Lakin gündemde dolaşan haberlere göre fiyatının baya bir yüksek olması bekleniyor.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 2 Mayıs 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın