Unlocker Silinmeyen Dosyaları Silme Programı

yorumsuz
2.025
Unlocker Silinmeyen Dosyaları Silme Programı

Unlocker, bilgisayarınızdan silemediğiniz dosya, klasör ve programları silebilen ücretsiz dosya kaldırma aracıdır. Program kullanıcılara dosya silme, silinemeyen dosyaları silme ve programları kaldırma konusunda pratik ve kesin sonuçlar sunuyor.

Unlocker Nedir ve Nasıl Kullanılır

Windows işletim sistemi silemediğimiz dosyalar ve programlar ile karşılaştığında farklı hata mesajları verebilmektedir. Bu gibi durumlarda programı kaldırmaya veya herhangi bir dosyayı silmeye yetkimizin olmadığına dair raporlar sunuyor. Karşımıza dosyanın halen kullanılmakta olduğu, diskin yazma korumalı dosya olduğu ve benzeri mesajlar alıyoruz. Bu gibi durumlar ile karşılaştığınız vakit Unlocker silinmeyen dosyaları silme programını çalıştırarak istemediğiniz tüm program ve klasörlerden kurtulabilirsiniz.

Unlocker dosya kaldırma aracını kurduktan sonra program içerisinde sağ tıklaldığınızda açılan araçlar menüsünü entegre ederek çalışmasını aktif hale getirin. Unlocker programını açmak için kısayolu kullanın ve bu sayede kilit kaldırma işlemini aktif hale getirin. Bu sayede Unlocker kilitli silinmeyen dosyaları ve klasöre erişimi denetleyen kaynakları listesini çıkarabiliyor. Bu adımları tamamladıktan sonra önceden bilgisayarımızdan silemediğimiz ve kaldıramadığımız tüm dosya ve klasörleri kolaylıkla silebilmemiz mümkün hale gelmektedir.

Önemli Not: Unlocker Türkçe dil desteğiyle birlikte hizmetinizde olup en iyi Windows programları listesinde yer almaktadır. Ayrıca programın kurulumu sırasında karşınıza çıkan üçüncü parti reklam yazılımları ile ilgili kurulum teklifleri sunmaktadır. Bu sebepten ötürü mutlaka kurulumu dikkatle yaparak program beraberinde gelen eklentileri kurmamaya özen göstermenizi tavsiye ediyoruz.

İndirmek için Unlocker tıkla!

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın