WinRAR Dosya Sıkıştırma Programı

yorumsuz
1.705
WinRAR Dosya Sıkıştırma Programı

WinRAR, Windows ve Mac işletim sistemlerinde dosyaların boyutlarını küçültme ve dosyaları bölmek için kullanılan ücretsiz sıkıştırma programıdır. Sıkıştırılmış dosya formatlarını açabilmek ve bilgisayar üzerinde yer alan farklı dosya formatlarını sıkıştırma için kullanılan gelişmiş özelliklere sahip olan dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosyaları açma programıdır.

WinRAR Sıkıştırma Programı Kullanımı

Ücretsiz olarak kullanılan programı dilerseniz ücretini ödeyerek full sürümünü kullanabilirsiniz. Dosya sıkıştırma programları arasında en çok tercih edilen sıkıştırılmış dosya açma programları arasında ilk sıradadır. Windows üzerinde 32 bit ve 64 bit işletim sistem desteği ve Türk kullanıcılarının kolay kullanabilmesi açısından Türkçe dil desteği bulunmaktadır. En çok kullanılan arşiv dosyası uzantıları arasında RAR, ZIP, 7-Zip, ISO, CAB, ARJ, LZH, TAR, ACE, Gzip, UUE ve BZIP2 gibi birçok dosya uzantı desteği bulunmaktadır.

Dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış arşiv dosyalarını açma programı olarak bilinen WinRAR en çok bilgisayar hafızasında yer açmak için kullanılmaktadır. Ayrıca program sayesinde güvenli düzeyi en üst seviyede dosya gönderimleri yapabiliriz. Önemli verilerimizi ve yüksek boyutlu dosyaları sıkıştırma işlemini hızlandırır ve şifreleyerek güvenli dosya gönderme hizmeti sunmaktadır.

WinRAR Programı Ücretsiz Özellikleri

  • WinRAR: Multithreading desteği sayesinde hızlı dosya sıkıştırma ve dosya açma işlemini hızlandırır
  • Bozuk arşiv dosyalarını onarma ve koruma seçenekleri
  • Buraya çıkart ve klasöre çıkart seçenekleriyle daha hızlı dosya çıkarma
  • Arşiv içerisinde yer alan bozuk dosyaları kurtarabilme
  • Zararlı dosyaları denetler ve virüs taraması yaparak güvenlik derecesini artırır
  • Büyük boyutlu dosyaları sıkıştırma ve bölme
  • WinRAR üzerinde kişisel profil oluşturabilme desteği
  • Dosya şifreleme ve arşiv ekleme seçenekleri mevcuttur
  • Türkçe dil desteği

Her türlü resim, video, oyun ve diğer tüm dosyaları açma ve sıkıştırma işlemi yapabilen en iyi dosya sıkıştırma programı olarak anılan programın Mac ve Windows uyumlu sürümlerini buradan indirin WinRAR

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 15 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın