Zula Oyunu indir

yorumsuz
2.378
Zula Oyunu indir

Türkçe yapımı online (çevirimiçi) FPS oyunu olan Zula yüksek aksiyonlu ve tamamıyla Türk yapımı olan aksiyonu yüsek oyundur. Türkiye’nin ilk MMOFPS oyunu olarak oyun severlerin karşısına çıkıyor. Son zamanların en çok indirilip oynanan oyunudur. Windows PC’de oynanabiliyor.

Zula MMOFPS Oyunu Nasıl Oynanır? Senaryosu

Oyunun senaryosu Türkiye’de geçen çok farklı bir kurguya sahip aksiyon dolu hikaye ile karşımıza çıkıyor. Oyun son 50 sene önsine adapte olmuş tarih kurgulu hikayede kahramanımız bordo bereli Demir ile başlıyor. Zula Türkçe FPS Oyunu indir Türkiye’de bulunan birçok masum yardım bekleyen insanları korumak ile geçiyor. Devlet tarafından görevlendirilen Demir’in peşinde olan İngiliz istikbarat servisi en çok Demir’in en mutlu gününde sevdiklerini katlederek öldürmüşlerdi. Demir ise ağır yaralı çatışmadan kurtulmuş ve intikam için herşeyi başladığı yer tamda burası olmuştur.

Zula FPS Türkçe oyunu oynayabilmek için kayıt için kullanıcı hesabı oluşturun ve oyunu indirdiğinizde rahatlıkla oynayın. Zula Online Türkçe FPS oyunu ücretsiz diğer oyuncular ile karşılıklı oynayabilirsiniz.

İndirme Linki: Zula FPS oyununu bilgisayarınıza indirmek için buradan indir tıklayın ve kolaylıkla indirin.

Zula Oyunu Kayıt: www.zulaoyun.com/kayit

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 27 Şubat 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın