Candy Crush Saga Oyunu Oyna

yorumsuz
2.439
Candy Crush Saga Oyunu Oyna

Android sistem üzerinden oynanan en yaygın oyunlardan biri Candy Crush Saga’dır. Sunulduktan sonra hızla oynanmaya başlayan oyun sosyal medya üzerinden oynanırken daha sonra android cihazlara uygun olarak sunulmuştur. Dizili olan şeker paketlerini patlatmayı amaçlayan oyunda en az 3 adet aynı renk şeker patlatılmaktadır.

3 ve daha fazla dizili şekerin patlamasıyla artan puanları toplayan oyuncu, bu şekilde bir sonraki bölümlere geçmektedir. Android oyun uygulaması olan Candy Crush türevlerinden farklı olarak daha kaliteli grafik çizimlerine sahiptir. Ayrıca ilerleyen bölümlerde aynı renkli şekerleri tek seferde patlatan veyahut çevresindeki tüm şekerleri yok eden özel şekerler de sunulmaktadır. Bu yönüyle oyunun muadillerinden çok daha başarılı olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Ücretsiz şekilde cep telefonlarına ve tabletlere indirilebilen Candy Crush Saga, her seviyede biraz daha zorlaşan bir oyundur. Bu nedenle oynayanların kimi bölümlerde takılı kalması, oyuna meraklarını da arttırmaktadır.

Profesyonel skor tabloları, şeker görüntüsünde grafikler, rengârenk ilerleme haritası ve online oynanma özelliği ile Android oyun uygulaması olarak başarılı bir programdır. Mobil eşleştirme uygulamasının android veya iphone tablet ersiyonlarından herhangi birini indirmek için https://www.indirson.com/candy-crush-saga-android/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 3 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın