Dream League Soccer 2018

yorumsuz
2.117
Dream League Soccer 2018

Dream League Soccer 2018, mobil platformda binlerce kişinin seçtiği en başarılı futbol oyunlarından biri kabul edilmektedir. Kısa süre içerisinde tanınan ve en başarılı oyunlar arasında yer alan Dream League Soccer 2018yenilenmiş arayüzü ile görenleri heyecanlandırmaktadır. Yepyeni arayüzün yanında bir de dinamik oynayış, güzel grafikler bu oyunun en önemli avantajları arasında yer almaktadır.

Oyun uygulamasının bu denli kabul edilmesinin bir başka nedeni ise Türkçe versiyonunun olmasıdır. Anlamak da oynamak da bu sayede oldukça kolaydır.

Dream League Soccer 2018

Başarılı bir oyun uygulaması olarak adından uzun süre söz ettirecek olan Dream League Soccer 2018 her sezonda yeni bir güncelleme getirmektedir. 2017-2018 sezonu için mobile daha uyumlu tasarlanan oyun, cep telefonlarından kolaylıkla oynanmaktadır. Android işletim sistemine sahip cihazlarınızdan cep telefonları ya da tabletler bu oyun için oldukça idealdir.

Dream League Soccer 2018, Lisanslı gerçek oyuncularla oynadığınız oyunda en az oyun kadar etkileyici olan bir başka unsur müziklerdir. Kendi oluşturduğunuz takım ve keyifli müziklerle dilediğiniz kadar futbolun keyfini çıkarabilirsiniz.

dream league soccer 2018 para hilesi

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 8 Temmuz 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın