e-devlet kapısı e-imza uygulaması

yorumsuz
3.227
e-devlet kapısı e-imza uygulaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hizmete sunulan E-Devlet Kapısı uygulaması, Android cihazlarla uyumlu bir uygulamadır. e-imza uygulaması cep telefonlarınıza veyahut tabletlerinize indirdikten sonra kullanabileceğiniz uygulama temelde resmi işlem uygulaması olarak bilinmektedir. E-Devlet üzerinden gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemleri bu uygulama sayesinde cep telefonlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulamayı Play Store üzerinden birkaç dakika içerisinde indirip daha sonra giriş yapabilirsiniz. Giriş sürecinde elektronik imzanızı veyahut T.C kimlik numaranızı kullanabilirsiniz. Resmi işlem uygulaması sayesinde, kurum ve şirket hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Sicil kaydınızı sorgulama, üzerinize kayıtlı olan telefon hatlarını öğrenme, aile hekimini öğrenme, telefon numarası taşıma gibi hizmetlerden faydalanabilmeniz mümkündür. Ayrıca E-Devlet Kapısı ile trafik cezası sorgulama, sınav sonuçlarını öğrenme, 4A-4B detaylı hizmet dökümü alma gibi hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

Resmi işlemleri takip edebilmek için devlet dairelerine gitmeye veyahut bilgisayar başında vakit öldürmeye gerek kalmadan uygulama ile istediğinizi yapabilirsiniz. Bu sayede yalnızca cep telefonunuzu kullanarak tüm işlemlerinizi kullanabilmeniz mümkündür. Uygulamadan faydalanabilmek için internet bağlantısının olması gerektiğini unutmamalısınız. Sonrasında giriş yaparak işleminizi başlatabilirsiniz.

Konumuzda anlatmış olduğumuz uygulamanın iphone ve android uygulamasını indirmek için https://www.indirson.com/e-devlet-kapisi/ adresini takip edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 12 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın