Retrica Nasıl Kullanıllır

yorumsuz
1.410
Retrica Nasıl Kullanıllır

Retrica dikten sonra android cihazınızda farklı herhangi bir kamera alternatifine ihtiyacınız kalmayacaktır. Cihazınızın kendi kamerası ile çektiğiniz fotoğraflar üzerinde herhangi bir müdahalede bulunmak isterseniz Retrica ile yapabilirsiniz. Retrica, dünya genelinde en çok indirilen efekt uygulaması listesinde yer almaktadır. Özellikle profesyonel fotoğraf karesi arayışında olanlar için Retrica indirmek kaçınılmazdır.

Retrica Özellikleri

Android işletim sistemine sahip olan cep telefonları ve tabletler için uygun efekt programı arıyorsanız Retrica’yı tercih edebilirsiniz. Programı Play Store üzerinden cihazınıza indirebilir sonrasında hemen kullanabilirsiniz. Galerinizde var olan fotoğraflar üzerinde dilediğiniz değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Bununla beraber programın kamerasını kullanarak kendi çekimlerinden de yararlanabilirsiniz.

Birbirinden farklı pek çok efekt ile çekim yapan Retrica, sonrasında değişiklik yaparak kaydedebilme özelliğine sahiptir. Retrica üzerinden kaydetmek istediğiniz tüm fotoğraflar, galerinizde ayrı bir klasör olarak bulunacaktır.

Fotoğrafları kırpma, aydınlatma, karartma ve daha pek çok basit işlemi Retrica üzerinden yapabilirsiniz. Bununla beraber birbirinden farklı etiketler ve eklemelerle fotoğraflarınızı dilediğiniz şekilde hazırlayıp süsleyebilirsiniz. Kaydettiğiniz fotoğrafları dilediğiniz herhangi bir sosyal medya hesabınızda paylaşabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 24 Haziran 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın