Parsel Sorgu Apk Uygulaması

yorumsuz
1.604
Parsel Sorgu Apk Uygulaması

Parsel Sorgu Apk indir uygulaması Türkiye Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kullanıcılara sunulmaktadır. Türkiye’deki parsel sorgu sorgulama işlemlerinizi mobil cihazlarınız üzerinden yapma şansı veren uygulamayı internet bağlantısıyla kullanabilirsiniz. Parsel Sorgu Apk, her kitleye ve ihtiyaca hitap etmediğinden şuan için 1 milyon civarında kişi tarafından indirilmiştir.

Parsel Sorgu Apk Özellikleri

TKGM parsel sorgu uygulamasıyla adres sorgusu, idari sorgu, koordinat sorgusu, harita üzerinden sorgulama yapma şansına sahipsiniz. Sorguladığınız parsel sonucunda il, ilçe, ada ve parsel bilgisi detaylarını, pafta, nitelik, mevki bilgilerini de görebilirsiniz. Sorgusunu yaptığınız bilgileri uygulamadan farklı dosya formatlarıyla almanız da mümkündür. Parsel Sorgu Apk ile sonuçları PDF, Geo Json, KML türlerinde cihazınıza indirebilirsiniz. Uygulamada sorgu sonuçlar kalite, yüksek çözünürlüklü haritalar üzerinden görüntülenmektedir. Rota servislerini uygulamaya, Google Map, Yandex Map ve Bing Map sağlamaktadır. Uygulama dili Türkçedir ve kullanımı son derece basittir. Sade arayüzü sayesinde ihtiyaç duyan herkes Parsel Sorgu Apk uygulamasını kullanabilir.

Parsel Sorgu Apk Nasıl İndirilir?

Android işletim sistemli cihazınıza uygulamayı indirmek için Play Store uygulamasını kullanabilirsiniz. Cihazınız 4.4 ve üzeri sürümdeyse uygulama için uyumlu demektir. Mobil cihazınızda 5 MB kadar boş yer varsa bile uygulamayı indirebilirsiniz. Cihazınızda fazla yer kaplamayan uygulamayı hiçbir ücret ödemeden indirebilir ve kullanabilirsiniz. Play Store’de arama bölümüne uygulama adını yazarak indirme sayfasına hemen ulaşabilirsiniz.

Parsel Sorgulama indir



Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2019

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın