Hole.io

yorumsuz
1.798
Hole.io

Instagram için Reports+ uygulaması, takipçileri konusunda hassas olanlara hitap etmektedir. Android iphone cihazlar için hangi takipçilere sahip olduğunu merak eden, kimlerin takibi bıraktığını an be an görmek isteyen kişiler bu uygulama ile analiz yapabilmektedir. Bir çeşit takipçi analiz uygulaması olan Reports+, ınstagram kullanımınızı son derece basite indirecektir.

Binlerce takipçisi olan ve gereksiz yere kimseyi takip etmekten hoşlanmayanlar, takipçi analiz uygulamasından zevk alabilmektedir. Sizi takip etmeyen, takibi bırakan, engelleyen ya da karşılıksız şekilde takip eden herkesi Instagram için Reports+ uygulamasıyla bulabilmeniz mümkündür.

Instagram için Reports+ Özellikleri

Tam anlamıyla bir analiz uygulaması olan Reports+ yalnızca takipçilerle ilgili değil aynı zamanda paylaşımlarla ilgili de analiz yapmaktadır. Hangi fotoğrafınız çok beğeni almış, hangi videonuz kaç kez izlenmiş tek tek görebilme şansınız bulunmaktadır.

Aktif şekilde ınstagram kullanıcılarından biriyseniz cihazınızın ios olması size büyük bir avantaj sağlayacaktır. İos işletim sistemine sahip cihazlarda gerek cep telefonları gerekse tabletler bu uygulamayı kolayca çalıştırmaktadır. Çok fazla yer kaplamayan uygulama bununla beraber batarya ömrünü de zorlamamaktadır.

Hole io

Hole.io İphone

 

 

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 12 Eylül 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın