MEB e-okul VBS Uygulaması

yorumsuz
2.084
MEB e-okul VBS Uygulaması

VBS kısaltması olarak bilinen veli bilgilendirme sistemi, çocuklarının durumunu yakından takip etmek isteyen veliler için yardımcı bir uygulamadır. Android e-okul uygulaması olarak da tanımlanabilen MEB e-okul VBS indir, son derece basit bir kullanıma sahiptir. E-okul şifresi ve kimlik bilgileri ile giriş yapılabilen uygulamada, öğretmenler tarafından sunulan bilgilerin hemen hepsi an be an takip edilebilmektedir.

Resmi bir android uygulama olan MEB e-okul VBS indir yalnızca veliler tarafından kullanılmaz. Notlarını takip etmek isteyen öğrenciler de cep telefonlarına, tabletlerine bu uygulamayı indirebilirler. Sınav sonuçlarını, davranış notlarını, öğretmenlerinin kendileri için yazmış oldukları bildirimleri bu ortamda görebilirler.

Android e-okul uygulaması sayesinde okula gidip not öğrenmek veyahut bilgisayar bulup siteye giriş yapmak gerekmemektedir. Evinizde bulunan android cihaz sayesinde hızla bağlanabilmeniz mümkündür.

Veliler ve öğrenciler MEB e-okul VBS indir sayesinde devamsızlık bilgilerini, okul duyurularını, ders programlarını, nakil işlemlerini, okunan kitap sayısını görebilmektedir. Ayrıca yerleştirme ve sınav bilgilerini öğrenebilmek için de uygulamadan yardım alabilmek mümkündür.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 1 Ekim 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın