Falcı Bacı Nedir

yorumsuz
1.836
Falcı Bacı Nedir

Falcı Bacı Nedir, burda yapılan yorumlar doğrumudur, bu yorumlar ne kadar sürede bize ulaşıyor gibibir çok bilgiye ulaşmaya soruların cevabını bulmaya çalışacağız.

Falcı Bacı indirildikten sonra içilen kahveler çok daha eğlenceli bir hal alacaktır. Türk kahvesi içtiğinizde falınıza bakacak herhangi birini bulamazsanız Falcı Bacı indirerek falınıza bakabilirsiniz. Birkaç dakika içerisinde size ve kahve telvenize özel fal, cihazınıza iletilecektir.

Android işletim sistemine sahip olan cihazlar için uyumlu olan fal uygulaması, Play Store üzerinden indirilmelidir. Uygulamayı indirdikten hemen sonra cihazınızda açılmasını sağlayabilirsiniz. Birkaç dakika içerisinde çözebileceğiniz kadar basit bir içeriğe sahip olduğuna emin olabilirsiniz.

Falcı Bacı Özellikleri

Android cihazınızın kamerasını kullanarak kahve bardağınızın ve tabağınızın fotoğrafını çekmelisiniz. Daha sonra uygulamayı açarak resimleri göndermelisiniz. Birkaç dakika içerisinde bildirim olarak falınız cep telefonunuza gönderilmiş olacaktır.

Tercih ettiğiniz fal uygulaması Falcı Bacı mobil android olursa belli bir ücret dahilinde ödeme yapmanız gerektiğini unutmamalısınız. Uygulamada ücretsiz olarak yapabileceğiniz şey, kahve falında gördüğünüz nesnelerin anlamlarını araştırmaktır. Gördüğünüz fakat yorumlayamadığınız pek çok şekil uygulamada detaylı şekilde sunulmuştur. Ücretsiz fal baktırmak isteyenler ise ya 3 adet krediye sahip olmalı ya da 3 ayrı reklam izleyerek fallarına baktırmalıdır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 4 Haziran 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın