Facebook Messenger Mobil

yorumsuz
1.314
Facebook Messenger Mobil

Modern çağın olmazsa olmazlarından biri olan sosyal medya, içerisinde Facebook’u da bulundurmaktadır. Facebook üzerinden mesajlaşıp görüşebilecek, görüntülü konuşulabilecek ve dosya aktarımı yapılabilecek program ise Facebook Messenger olarak bilinmektedir.

Android mesajlaşma uygulaması olarak tanımlanabilecek olan bu program, hızlı bir iletişim kaynağı olduğu için tercih edilmektedir. Bunun yanında ücretsiz bir uygulama olması da Facebook Messenger’ın tercih edilme nedenleri arasında yer almaktadır. Program sayesinde Facebook adresinizde kayıtlı olan tüm kişilerle mesajlaşabilme şansınız bulunmaktadır.

Facebook tarafından zorunlu kılınan android mesajlaşma uygulaması Facebook’tan bağımsız şekilde indirilmektedir. Cep telefonlarınıza veyahut tabletlerinize indirdikten sonra Facebook adresiniz sayesinde giriş yapabilmeniz mümkündür. Sonrasında uygulamayı kullanan arkadaşlarınız liste şeklinde ekrana gelecektir.

Facebook Messenger ile arkadaşlarınız tarafından gönderilen mesajlar, cep telefonunuza bildirim olarak gönderilmektedir. Sonrasında küçük bir alan kaplayarak konuşma balonu içerisinde mesajınız ve bildiriminiz görüntülenmektedir. Üzerine tıkladığınızda sizi Messenger adresinize yönlendirmekte ve konuşmanıza orada devam edebilmeniz sağlanmaktadır.

Uygulama sayesinde istediğiniz an dosya, fotoğraf, video gönderimi yapabilmeniz; isterseniz görüntülü konuşma ile iletişim kurabilmeniz amaçlanmaktadır.

Facebook Messenger mobil uygulamasını indirmek için https://www.indirson.com/facebook-messenger/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın