Forza Horizon 3 Oyun Özellikleri

yorumsuz
1.582
Forza Horizon 3 Oyun Özellikleri

Forza Horizon oyunu 3 oyunuyla da göz doldurmaya devam edecek gibi görünüyor. İlk 2 oyunun çok sevilmesi ve binlerce kişi tarafından tercih edilmesi daha donanımlı bir üretimle 3’ye yönelinmesini sağlamıştır. Yarış oyunu programı olan Forza Horizon 3, araç tasarımları yarışlar ve müzikle oyuncuların keyifli vakit geçirmelerine yardımcı oluyor.

Forza Horizon 3 Nedir?

Araba yarışında hız, kaliteli görüntü, müzik ve eğlence gibi çok yönlü arayış içerisinde olanlardan biriyseniz Forza Horizon 3 size uygun bir oyundur. Araçların yol tutuşundan, iç tasarımlarına kadar gerçekliği en yüksek boyutlarda olan yarış oyunu programı, tercih edilebilir bir programdır.

Özellikle simülasyon donanımını hissedebilmek isteyenler için direksiyon sistemli konsol önerilmektedir. Efektleri derinden hissedebileceğiniz ses sisteminin yanında sürüşün tadını çıkarabileceğiniz direksiyon desteği de eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olacaktır.

Forza Horizon 3 Özellikleri

Kaliteli bir araba yarışı olan Forza Horizon 3, toplamda 350 adet araç seçim şansı sunmaktadır. Oyunu indirip kurduktan hemen sonra adınızı ve bilgilerinizi girip araç seçimi yapabilirsiniz.

Avusturalya haritası içerisinde gerçekleşen oyun serinin ikinci oyunuyla kıyaslandığında daha geniş bir alana yayılmış durumdadır. Oyunda bulunan yapay zekâ yarışçılarla yarışabilirken farklı görevleri yerine getirebilmeniz de mümkündür.

Kendi isteğinize bağlı olarak online konvoylar yapabilir dilerseniz arkadaşlarınıza meydan okuyarak yarış turnuvaları düzenleyebilirsiniz. Bu açıdan oyunun yalnızca yarış oyunu olmadığını bilmelisiniz. Araç satışı yapabilir, kendi çizimlerinizi sunabilir diğer oyuncuların araçlarını istediğiniz gibi inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 19 Haziran 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın