Kahve Falına Bakma Mobil Uygulaması

yorumsuz
1.532
Kahve Falına Bakma Mobil Uygulaması

Android işletim özelliğine sahip olan cep telefonları ve tabletlere indirilebilen Faladdin, kahvenizi içtikten sonra falınıza bakan bir uygulamadır. Uygulamayı Play Store üzerinden indirdikten hemen sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Fal uygulamasını kullanabilmek için kahvenizi içtikten sonra bardağınızın ve tabağınızın resmini çekip göndermeniz yeterli olacaktır. Her falda size özel bilgiler sunan uygulama birkaç soru sorarak başlatmaktadır. Cinsiyetiniz, ilişki durumunuz, adınız ve soyadınız fal uygulaması için gerekli sorulardır.

128 ayrı ülkede kullanılan Faladdin yalnızca kahve falınıza bakarak değil burç yorumlarınıza bakarak da bilgi vermektedir. Bu nedenle bilgilerinizi doğru girmeniz, yorumların tutarlı olabilmesi için önemlidir. Burcunuza göre belirlenen kahve falınızda size özel yorum hızla gelmektedir. Günün her anı kullanılabilen Faladdin, kahve resmini gönderdikten hemen sonra cevap veren bir uygulamadır.

Birçok fal uygulamasının aksine ücretsiz şekilde indirilen uygulama aynı şekilde ücretsiz olarak kullanılmaktadır. Gün içinde dilediğiniz kadar resim gönderebilir dilediğiniz kadar yorum alabilirsiniz. Size özel fal yorumu yapan uygulamada, burçlarınız ve ilişkiniz ile ilgili detaylı fikir edinebilirsiniz.

faladdin kahve falı indir

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 10 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın