Rules of Survival Nasıl Oynanır İndirilir

yorumsuz
1.876
Rules of Survival Nasıl Oynanır İndirilir

Rules of Survival, android apk ve iOS iPhone telefon ve tabletlerinizde online olarak oynayabileceğiniz aksiyon indir oyunudur. Dünyanın dört bir yanında gerçek oyunlarla oynanan Rules of Survival oyununu ücretsiz oynayabilirsiniz.

Rules of Survival Nasıl Oynanır

Gerçek oyuncularla savaşarak mücadele ettiğimiz oyunda taktiksel zekamız ve becerilerimiz ön plana çıkıyor. Hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkan ve unutulmaz anlar yaşamamıza olanak sağlıyor.

Rules of Survival android ve iOS cihazlarında online olarak oynanan oyunda hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Oyunun başlangıcında bir adaya düşüyor ve adada bulunan araç ve gereçleri diğer online oynayan oyunculardan önce sizin bulmanız gerekiyor. Apk ile gerçekci bir mücadelenin yer aldığı oyunda adada hayatta kalabilmek için mutlaka silahları, besin kaynaklarını ve ilk yardım malzemesini sizin bulmanız gerekiyor.

Diğer oyuncularla ölümüne mücadele ederken reflekslerinizi sonuna kadar kullanıp gün içerisinde eğlenceli ve aksiyon dolu bir zaman geçirmenize imkan bulabileceksiniz. İndirmek için Rules of Survival tıklayın.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 19 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın