Samsung El Feneri Android Uygulaması

yorumsuz
2.236
Samsung El Feneri Android Uygulaması

El Feneri android uygulaması cep telefonlarında en fazla kullanılan uygulama olarak bilinmektedir. Android işletim sistemine sahip cep telefonları veyahut tabletlerde flaş özelliğinden faydalanarak el fenerini devreye sokan aydınlatma uygulaması, sıkça indirilmektedir.

Sade ve olabildiğince basit bir arayüze sahip olan El Feneri Android, cihazların el feneri donanımına bağlı olarak bulundukları ortamı bir süreliğine aydınlatmasını sağlamaktadır. Play Store üzerinden birkaç dakika içerisinde indirebileceğiniz aydınlatma uygulaması, bir dokunuş ile aktif olmaktadır. Açık ve kapalı alternatifiyle basit bir kullanıma sahip olması, kullanım sıklığını arttırmaktadır.

Cep telefonlarınızla karanlıkta kaldığınızda herhangi bir internet bağlantınız olmadığı halde el fenerinizi kullanabilirsiniz. Karanlıkta yön bulmaya yardımcı olan bu uygulamada ışığın gücünü ayarlayabileceğiniz bir güç noktası da bulunmaktadır. En parlak ışıktan en düşük ışığa doğru dilediğiniz aydınlık düzeyinden faydalanabilmeniz mümkündür. Bu uygulamayı indirdikten hemen sonra aktif olarak kullanabilirsiniz. Zor ve karmaşık bir içeriğe sahip olmadığı için küçük büyük fark etmeksizin hemen herkes tarafından tercih edilen bir uygulama olduğu bilinmektedir.

El Feneri

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın