Süper Mario Oyunu

yorumsuz
2.399
Süper Mario Oyunu

Senelerin eskitemediği oyun olarak karşımıza çıkan  süper mario 90 lı yıllarından bu yana bizlerin eğlenceli vakit geçirmesine olanak tanıyan bir oyun olarak sürekli kendinisini yenilemekte ve hala  günümüzde  oynanma tercihi olan bir oyun olarak bilmekteyiz.

En başta   disketler ile oynanan oyun daha sonra  teknoloji ile flash oyun sitelerinde yer almış ve kendisini sürekli olarak geliştiren yapımcısı Shigeru Miyamoto bu marioa karakterini hala hayatta tutmaktadır. Shigeru Miyamoto nun çocukuğunun hayal gücü olarak ortaya çıkmış hem çalıştığı şirketin mali durumunu düzeltmiş hemde  hayatına yeni bir yön vermiştir.

Süper Mario Oyunun hikayesi Oyunun ana teması  güzel bir kızı  kötü bir goril kaçıracak en tepe bir noktada bulunan bu gorilin arkasından güzel kızın sevgilisi olarak biz peşinden koşacaktık.  Oyun tamda istenilen bir şekilde  mülyonların ilgisi çekti ve hala günümüzde mobil android ve ios  mobil telefonlarımızda oynanmaktadır.

Süper marionun son versiyonu olarak piyasaya çıkan  versiyonunu android telefonlarınızda oynamak için https://www.indirson.com/super-mario-run-android/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Süper Mario Oyunu Adroid Tanıtımı

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 23 Mart 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın