Yaani Turkcell Arama Motoru Uygulaması

yorumsuz
2.514
Yaani Turkcell Arama Motoru Uygulaması

Turkcell Yaani indir, Türkiye’nin ilk yerli arama motoru ve web tarayıcısı Yaani uygulaması tanıtıldı. Yaani apk, pc masaüstü bilgisayar ve iOS kullanıcıları için gerekli tüm özelliklere sahiptir.

Yaani: Turkcell Arama Motoru, 2017 yılının başlarında testlerine başladığı hem arama motoru hemde internet tarayıcısı olarak kullanıbilen Yaani, basın toplantısında tanıtıldı. Tüm mobil kullanıcılarının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak modülde tasarlandı.

Yaani Turkcell Kullanım Özellikleri

Öncelikle Yaani uygulamasının apk android sürümünü ve iOS ipad/iPhone cihazlarınıza Turkcell abonesi olmayanlar dahil ücretsiz indirebilirsiniz. Arama motoru ve internet tarayıcısı ile günün ve haftanın hava durumu, güncel yerli ve ulusal haberler, sinema filmleri ve seansları, müzik araması ve müzik dinleyebilme özellikleri ile karşımıza çıkıyor.

Yaani son derece mükemmel tasarlanmış ve Türkçe olan arama motoru ile Türkçe sonuçlar getiriyor. Özellikle Turkcell aboneleri arama yaptıklarında herhangi bir ücretlendirme yada veri tüketimi gerçekleşmiyor.

Turkcell Müdürü Kaan Terzioğlu Yani Uygulaması Açıklaması

Genel Müdür Yaani Turkcell uygulaması ile ilgili değindiği en önemli noktalara belirtecek olursak. Yaani uygulamasının sadece yurt içinde kullanıma açık olacağının altını çizdi. Diğer yandan Yaani Turkcell, Yandex, Google ve diğer hiçbir arama motoru veya internet tarayıcısı ile iş birliği yapılmadığına da vurgu yaptı. Gelecek yıllarda anlaşmaların olabileceğine değindi.

Yaani, Turkcell’lilere Hediye İnternet Kampanyası

Ücretsiz, hızlı, güvenli ve eğlenceli Yaani arama motoru ve tarayıcısı sadece Turkcell aboneleri için değildir. Lakin Turkcell abonelerine özel olarak ilk kez Yaani uygulamasını indirenler için 1 GB internet hediyesi kazandırıyor.

Yaani

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 16 Kasım 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın