1Mobile Market Uygulaması

yorumsuz
1.820
1Mobile Market Uygulaması

1Mobile Market, kullandığınız uygulama marketlerden farklı olarak çok kapsamlı ve daha kullanışlı bir programdır. Andorid işletim sistemine sahip cihazlar için uyumlu olan program, seçme şansınızın bulunduğu, detaylı bir uygulama markettir.  Google Play ve Yandex’ten farklı olarak kullanıcının aradığını çok daha net şekilde tespit etmesini sağlayan 1Mobile Market her geçen gün daha fazla kullanıcıya sahip olmaktadır.

1Mobile Market Özellikleri

Daha önce yüklü olan uygulamalarınızdan yola çıkarak hangi uygulamaları indirmek istediğinizi belirleyen 1Mobile Market, diğer uygulama marketlerden daha kapsamlıdır. Programda hangi uygulamaları indirdiyseniz sonrasında neleri indirebileceğinize dair tahminleri görebilirsiniz. Bu sayede yalnızca görmek istediklerinizle karşılaşacağınız uygulama markete sahip oluyorsunuz denilebilir.

Kullanıcılara ücretsiz şekilde sunulan program kolayca alışılabilecek türden bir içeriğe sahiptir. Sol bölümde yer alan menüden kategori kısmını bulabilir, ayarları değiştirebilirsiniz. Marketin sizin için hazırlamış olduğu öneri bölümünü gözden geçirebilir, ihtiyacınız olan ilginizi çeken uygulamaları oradan bulabilirsiniz.

Birkaç dakika içerisinde indirip kullanmaya başlayabileceğiniz 1Mobile Market, diğer kullanıcılarda olduğu gibi sizde de memnuniyet uyandırabilir.

1Mobile Market

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın