Benim Konuşan Kedi Tom Oyunu Oyna

yorumsuz
6.872
Benim Konuşan Kedi Tom Oyunu Oyna

Orijinal ismiyle My Talking Tom, android oyun uygulamasıdır. Yavru bir kediyi besleyip, bakımını yapıp büyütmeyi amaç edinen oyun, dünyanın en çok tercih edilen oyunları arasında yer almaktadır. Basit bir kullanımı olan Benim Konuşan Tom’um, Türkçe çevirisi ile Türkiye’de de tercih edilmektedir.

Yemek yedirme, tuvalet ihtiyacını karşılama, uyutma ve oyun oynatma gibi temel bakım noktalarının yer aldığı uygulama, animasyon çizimi şeklindedir. Bu yönüyle özellikle küçük yaşlarda olan çocukların ilgisini çektiği bilinmektedir. Milyarlarca kez indirilmiş olan Benim Konuşan Tom’um sizinle diyalog kurabilmesi açısından eğlencelidir.

Sahibinin söylediklerini aynı şekilde tekrar edebilen Tom gıdık alabilen, ağlayabilen bir kedidir. Android oyun çocuklarda hayvan sevgisi oluşturabilmesi nedeniyle onay aldığı da bilinmektedir. Bakım sorumluluğu kazandırdığı gibi aynı zamanda çocukların keyifli vakit geçirmesine de yardımcı olmaktadır.

Android cep telefonları, tabletler için uyumlu olan oyun programı, kolay oynanabilme özelliğine sahiptir. Bu yönüyle çok küçük yaşta olan çocuklar tarafından da benimsenebilmektedir. Yükleme sonrasında sizi yönlendiren oyun daha sonra sizin kontrolünüzde devam etmektedir.

Benim Konuşan Tom oyunun ister iphone isterseniz android işletim sistemlerine uygun versiyonlardan birini yüklemek için Benim Konuşan Tom konumuzu olan https://www.indirson.com/benim-konusan-tomum-oyna/ bu adresten indirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 5 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın