Clash of Clans Pc Bilgisayara Nasıl İndirilir

yorumsuz
2.245
Clash of Clans Pc Bilgisayara Nasıl İndirilir

Clash of Clans, android apk, iPhone iOS ve pc bilgisayar için indir yaparak oynayabileceğiniz strateji tarzı savaş oyunudur. Supercell tarafından geliştirilen dünya çapında büyük bir oyuncu kitlesi bulunan Clash of Clans oyunu bluestacksız bilgisayara nasıl indirilir anlatalım.

Oyunda köyünüzü inşa edip oyuna askerlerinizi eğiterek çevirimiçi savaşlara katılıyorsunuz. Oyunda en önemli noktalardan birisi savaşlarda başarılı olabilmek için güçlü askerlere sahip olmanız gerekiyor. Oyun içerisinde barbarlar, savaşçı sihirbazlar, ejderhalar, okçular ve diğer dövüşçülerden oluşan ordu kuruyoruz. Clash of Clans köyünüzü daha iyi korumak için düşman baskınlarını için tuzaklar hazırlayabilirsiniz.

Pc bilgisayara, android apk ve iPhone cihazlara strateji oyununu ücretsiz indir yapabilmek için www.indirson.com/clash-of-clans-indir adresini ziyaret edin.

Clash of Clans oyununda ayrıca köyümüzün üretimlerini ve evi korumamız çok büyük önem arz ediyor. Savaşlarda galip geldiğinizde verilen yıldızlar ve para ödülünün yanı sıra savunmada da yıldız puan kazanıyoruz. Bu yüzden köyümüzü okçular, hava topları, hava saldırılarını önleyici savalar ve diğer savaş araçlarını iyi geliştirmeniz gerekiyor. Bir diğer etkense duvarların sağlam olması düşmanları saldırılarını engellemektedir.

Clash of Clans

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın