Eşli Batak Oyunu

yorumsuz
2.082
Eşli Batak Oyunu

Android mobil cihazlarınızla oyun oynamayı seviyorsanız Eşli Batak oyunu tam size göre. Tüm batak oynama şekillerini içerisinde bulunduran kâğıt oyun uygulaması, android kullanıcıları için ücretsiz şekilde kullanıma sunulmuştur.

Tercihinize bağlı olarak ister bilgisayarla isterseniz çevrimiçi olan oyuncularla Eşli Batak oynayabilirsiniz. Batak kurallarını bilen herkesin rahatlıkla oynayabileceği, basit bir kullanımı olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Eşli Batak Özellikleri

,Android mobil cep telefonunuzda Mobil Eşli Batak oynamak istediğinizde iki alternatifiniz bulunmaktadır. Cihaz hafızası üzerinden kayıtlı bir oyun isterseniz internet bağlantısına ihtiyacınız kalmayacaktır. Mobi cihaz hafızası yerine karşınızda gerçek bir rakip olsun isterseniz bu durumda internet bağlantısı sağlamalısınız.

Tercihinize bağlı olarak oyuncularla iletişim kurmak isterseniz masada sohbet edebilme şansınız bulunmaktadır. Eşinizle özel konuşmak isterseniz özel konuşma, mesajlaşma şansınızı da kullanabilirsiniz.

Kâğıt oyun uygulaması için yalnızca Play Store üzerinden uygulamayı indirmeniz yeterli olacaktır. Sonrasında giriş yaparak oyuna dâhil olabilme şansınız bulunmaktadır. Android cihazlarda kolaylıkla oynanabilen oyun cep telefonunuzdan eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olacaktır. Batakta iddialı olduğunuzu düşünüyorsanız uygulamayı deneyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 15 Mayıs 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın