Ücretsiz Mobil Letgo

yorumsuz
1.453
Ücretsiz Mobil Letgo

Ücretsiz Mobil Letgo ile Alışverişlerin mağazalara gitmeden online sistem aracılığıyla yapıldığı bu dönemde, ikinci el alışverişler de aynı şekilde sürdürülmektedir. En çok tercih edilen ikinci el alışveriş adreslerinden biri olan Letgo, Letgo İndir şeklinde, android cihazlarda sıklıkla kullanılmaktadır.

İkinci el eşya alım satımlarında, alıcı ve satıcıyı aynı platformda bir araya getiren Letgo indir, bir diğer ismiyle ikinci el alışveriş uygulamasıdır. Uygulamayı android cihazınıza indirdikten hemen sonra profil oluşturmanız istenmektedir. Alıcı veyahut satıcı olarak bir profil oluşturduğunuzda satmak istediğiniz ürün varsa bilgilerini ve fiyatını girmeniz gerekmektedir. Yaşadığınız şehirden, ürün detaylarına kadar tüm alanları doldurmanız önemlidir.

Letgo indir sayesinde Türkiye’nin çok uzak noktalarında bulunan alıcı ve satıcılar bir araya gelebilmektedir. Ucuz ürün arayışında olanlar tarafından uygulamanın tercih edildiği dikkat çekmektedir.

Yalnızca ikinci el alışveriş uygulaması olarak kullanılan Letgo, küçük parçaların yanı sıra araba alım satımlarına da ev sahipliği yapabilmektedir. Evinde fazla olan eşyaları elden çıkarmak isteyenler kadar yeni bir araca ihtiyaç duyanlar da uygulamayı tercih edebilmektedir. Ücretsiz olarak mobil cihazlarınızdan kullanmak için Ücretsiz Mobil Letgo adresinden son sürümünü indirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın