Hill Climb Racing Nasıl İndirilir Oynanır

yorumsuz
1.448
Hill Climb Racing Nasıl İndirilir Oynanır

Hill Climb Racing 2 indir, ücretsiz olarak android, iOS ve Windows Phone cihazlarında oynanan engebeli arazi oyunu. Mini arabamızla dağlık yollarda aracımızı sürdüğümüz araba yarış oyunudur. Yarış oyunundaki amacımızı tüm bölümleri yüksek skorlar alarak geçmektir.

Hill Climb Racing Nasıl Oynanır

Oyun sırasında engebeli arazide ilerleyerek yakıt tanklarını ve altınları toplayarak ilerliyoruz. Amacımız bölümleri yüksek puanlarda bitirmek. Tabiki bunu yapmak kolay olmuyor çünkü engebeli pistler araç kontrolünü sağlamamızı zorlaştırıyor. Android, iOS, Windows, telefon ve tabletlere indirmek için bağlantıyı takip edin indirson.com/hill-climb-racing-oyunu

Araba yarışı oyunu oynarken yarış sırasında farklı hareketler yaparak daha fazla puan ve altın toplayabilirsiniz. Arabanın süspansiyonlarını, lastiklerini ve motorunu geliştirebilirsiniz.

Oyundaki geliştiribilir arabalar, skor ekranı, arkadaşlarla skoru paylaşabilme, farklı yarış pistleri ve turbo sesiyle oldukça oynanabilir bir oyun. İndirmek için Hill Climb Racing bağlantısına tıklayın.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın