Temple Run Oyunu Nasıl İndirilir Oynanır

yorumsuz
1.512
Temple Run Oyunu Nasıl İndirilir Oynanır

Temple Run indir, oyunu android ve iOS telefon tabletlerde apk olarak oynanabilen ücretsiz sonsuz koşu oyunu. Temple Run oyununda sonra 2. versiyonu çıkmış ve dünyada en çok oynanan oyun olabilme başarısını elde etmiştir.

Temple Run Nasıl Oynanır

Oyunda kahramanımız koşarken hemen peşinde olan canavara yakalanmadan, engelleri aşarak ve altınları toplayarak ilerlemesi gerekiyor. Egzotik dünyada geçen antik ve egzotik mekanda tehlikeli zindalara yolculuk ediyoruz. Temple Run‘da kahramanımız bir an olsun dursun veya engebelere takılsın canavar hemen yakalıyor.

Temple Run oyununda 2 farklı kahraman bulunuyor bunlardan birini seçerek oyuna başlıyoruz. Sürekli olarak koşuyor ve kahramanın sağ sola dönüşlerini ayarlıyoruz. Koşarken tüm dikkatinizi toplamanız gerekiyor. Çünkü engellere düşmemek ve altınları toplayabilmemiz için bu çok önemli rol oynuyor. Ayrıca oyunda kahramana farklı kostümler giydererek kişiselleştirebiliyoruz.

Milyonlarca oyuncuya hitap eden ücretsiz sonsuz koşu oyunu Temple Run indirmek için oyun adına tıklayarak ücretsiz android ve iPhone iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 13 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın