Traffic Racer Nasıl Para Kazanılır İndirilir

yorumsuz
2.963
Traffic Racer Nasıl Para Kazanılır İndirilir

Traffic Racer indir, Android ve iOS iPhone telefon ve tabletleri için geliştirilen hileli araba yarışı oyunudur. Oyunda şehrin sokaklarında hız yaparak ve tehlikli sollamalar yaparak hileli para nasıl kazanılır detaylı olarak anlatacağız. Oldukça heyecanlı ve bir o kadar aksiyonun yüksek olduğu araba yarışı oyunudur.

Şehirin otobanında seçtiğiniz araba ile birlikte dilediğiniz hıza çıkabilir ve trafikte arabalara makas atarak ilerleyebilirsiniz. Android, iOS iPhone ve WindowsPhone için geliştirilen en iyi araba yarışı oyunlarından bir tanesi olan oyunu ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlamak için bağlantıyı ziyaret edin.

Traffic Racer oyunundaki amacımız yoğun trafikte ilerlerken en yüksek hıza ulaşarak aracımızı bir yere çarpmadan sonsuz ilerleme kaydedebilmektir. Yüksek hız yaptığınızda ve uzun mesafeler yaptığınızda hileli para kazanma yöntemlerine de apk indirerek ulaşabilirsiniz. Oyun dünya üzerinde online olarak oynandığı için aldığınız puanlar sayesinde sıralamadaki yerinizi görebilirsiniz.

Oyunun 3D boyutlu grafik ekranı, 17 farklı araç seçeneği ve gerçekci araç sürüş kontrolü bulunmaktadır. 4 farklı araba yarış seçenekleri bulunmaktadır. Çöl, karlı yol, şehirde gece ve şehir dışında yarışlarda sonsuz, çift yön, zamana karşı ve serbest sürüş seçenekleri bulunmaktadır. Traffic Racer araba yarışı oyununda saatte 100 km’den fazla hıza ulaştığınızda ekstra puan ve para kazanabilirsiniz. Çift yön modunda oynayarak ters yönde giderek daha fazla para ve puan kazanıyorsunuz.

Etkileyici ve bir o kadar heyecanlı olan araba yarışı oyunun ücretsiz olarak android telefon ve tabletlerinize indirmek için Traffic Racer üzerine tıklayarak indirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 8 Şubat 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın