Dyned İngilizce Öğrenme Programı

yorumsuz
1.987
Dyned İngilizce Öğrenme Programı

  İngilizce öğrenmek için tercih edilen en yaygın eğitim uygulaması Dyned olarak bilinmektedir. Dünya genelinde 9 milyon öğrencisi bulunan uygulamanın sıklıkla indirildiği ve takip edildiği görülmektedir. Faydası kanıtlanmış olan yöntemlerle yabancı dil eğitimi veren uygulama, basit bir kuruluma sahiptir.

Dyned’i indirdikten hemen sonra kullanıcı bilgilerini girmeniz yeterli olmaktadır. Sonrasında dil eğitimini almaya başlayabilirsiniz. Bu süreç içerisinde yardım almak istediğiniz herhangi bir dil varsa onun üzerinden destek de alabilirsiniz. Dyned kullanıcıları önce dinleyerek daha sonra yazarak İngilizce öğrenmeye başlamaktadır. Bu sayede akılda kalıcı yöntemlerin kullanıldığı görülmektedir.

Bir eğitim uygulaması için biraz basit grafik çalışmaları içermiş olsa da eğlenerek öğrenme mantığı üzerine hazırlanmış bir uygulamadır. Kaydetme, baştan alma özelliği bulunan Dyned’in aynı zamanda internetin olmadığı noktalarda da çalıştığı bilinmektedir. Bu özelliği ile günün her anı her yerde İngilizce çalışabilmek mümkündür. Çalışmalarınızın sonucunda eksikleriniz üzerine önerilerde bulunan uygulama, hatalarınızı düzeltmeniz için yardımcı da olmaktadır. Bu sayede yabancı dil öğrenme sürecini hızlandırmakta, doğru öğrenim yöntemini mümkün kılmaktadır.  https://www.indirson.com/dyned-yabanci-dil-ceviri/ adresinden rahatlıkla indirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 10 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın